0 users browsing General Modding. | 1 guest

We wish a happy birthday to: Brick (14)

 WillyMakerUser is Offline
Smell like... create a mod!
Normal user

197

0
Since: 04-03-18
From: My home
The case is: When i put the tilesets (Objects) in the editor and i build the level with more than 1 tile when i save the level, gives a error (not save).
Thanks for you attention.
_________________________
YT: https://www.youtube.com/channel/UCBDaY5sapkDhqlBBNJnW-Og
Wii U ID: guillebros
3DS ID: 3411 1273 2115


Smell like... Create a level!
Posted on 06-10-18, 11:24 am
 NightYoshi370User is Offline
Owner

1149

43
Since: 05-17-17
From: Mushroom Kingdom
I recommend posting stuff about Miyamoto in the official thread here:
https://mariomods.net/thread/18-miyamoto

It'll make things easier and doesn't require you to make a thread every time you have a question.
As for the thing you are experiencing, I think its a bug. Hopefully  MasterVermilli0n sees this and fixes.
Old 3DS XL info:
I used to have a 3DSafe A9LH V11.3.0-36U with Luma in my CTRNAND. Since ReiNAND Reibooted and Re-Reileased, I "switch"ed back.
Right now, I have boot9strap with Luma 8.0 as my CFW. Though, I'd like to see other CFW's for B9S.
Posted on 06-10-18, 02:53 pm
 WillyMakerUser is Offline
Smell like... create a mod!
Normal user

197

0
Since: 04-03-18
From: My home
Oh, ok thanks.
_________________________
YT: https://www.youtube.com/channel/UCBDaY5sapkDhqlBBNJnW-Og
Wii U ID: guillebros
3DS ID: 3411 1273 2115


Smell like... Create a level!
Posted on 06-10-18, 03:17 pm